Home Forum Downloads FAQ

Load Track

Post here your problems before falling into despair. Someone will help.

Load Track

Postby SciaccaG. » Sat Apr 06, 2013 4:47 pm

Hello everyone, today I came across this problem,
loading a track made ​​by me in rbr,
rbr load it, but as you can see the car and the visual turn
key to move the car to start, rbr crashes,
What can be causing this problem.
notes: the first track loaded fine.
I exported general mesh and remade
the collision including some general and ground together.
SciaccaG.
Member
 
Posts: 24
Joined: Tue Mar 27, 2012 11:12 am

Re: Load Track

Postby SciaccaG. » Sat Apr 06, 2013 5:26 pm

I did another test, I took the file. Dls old and I
put together the file. with the new, and the track is ok,
then the problem and in general mesh that I imported,
I did optimizer general mesh, but the result is the same.
SciaccaG.
Member
 
Posts: 24
Joined: Tue Mar 27, 2012 11:12 am

Re: Load Track

Postby martinez » Sat Apr 06, 2013 6:30 pm

All textures for general mesh (and maybe for moveables too) must have an alpha channel (even when 100% opacity) and have to be saved as DTX3. Don't forget to correct your .ini file accordingly.

Ground and Far Scenery objects may use DTX1 textures without alpha channel.
martinez
Time waster...
 
Posts: 135
Joined: Tue Apr 12, 2011 9:59 pm

Re: Load Track

Postby SciaccaG. » Sat Apr 06, 2013 6:59 pm

Thank you so much you have been very helpful, I solved the problem.
SciaccaG.
Member
 
Posts: 24
Joined: Tue Mar 27, 2012 11:12 am


Return to Problem Solving

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
www.000webhost.com