Home Forum Downloads FAQ

Wallaby shadows - error after I get them...

Post here your problems before falling into despair. Someone will help.

Re: Wallaby shadows - error after I get them...

Postby delu77 » Mon Jun 27, 2011 9:24 am

martinez wrote::) When I finish my track, I sign to be apprentice :)


So, we will have four people workin' on a new track! I like it!
Martinez, by viewing your ready-to-release project, you will be a teacher for us! :ok:
Hockety Pockety Wockety Wack
User avatar
delu77
Site Admin
 
Posts: 299
Joined: Fri Jul 09, 2010 9:34 am
Location: Riva del Garda

Re: Wallaby shadows - error after I get them...

Postby martinez » Tue Aug 16, 2011 9:33 pm

Another one - I did a track and it was "M" time. Now I'm making a reversed version ("E") - I moved the starting clock to another place, set weather etc. - everything seems to be 'ok besides the clock shows still 8 (AM)... Should I delete it and import again as "fresh"? I don't know where is the problem...
martinez
Time waster...
 
Posts: 135
Joined: Tue Apr 12, 2011 9:59 pm

Previous

Return to Problem Solving

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
www.000webhost.com